Gå til indhold

Webinar: Guide til Horizon Europe-partnerskaber

25 % af midlerne i Horizon Europe udmøntes via partnerskaber mellem Europa-Kommissionen og offentlige og private partnere fra medlemslandene. Det sker via partnerskabernes egne F&I-programmer. Lær om partnerskabstyperne, baggrund og formål, samt hvordan man ansøger. Webinaret afholdes 5. september.
  • Tid og sted
  • Hvornår 05. september 2023 fra 10:00 til 11:00
  • Hvor Zoom

Indhold

En fjerdedel af det samlede Horizon Europe-budget vil gå til partnerskaber, der består af store konsortier mellem Europa-Kommissionen og offentlige og private partnere fra medlemslandene. Partnerskaberne skal ses som deres egne forsknings- og innovationsprogrammer (F&I).

Partnerskaberne er inddelt i tre overordnede typer: co-programmed, co-funded og institutionaliserede partnerskaber. De tre typer fungerer på forskellig vis. Fælles for partnerskaberne er, at de skal drive en fælles strategisk retning for investeringer i forskning og innovation på de forskellige faglige områder.

Webinaret giver en introduktion til Horizon Europe-partnerskaber som koncept, de tre typer og rammerne for, hvordan de fungerer. Fokus vil dog især være på, hvordan man som ansøger kan finde og forholde sig til de ansøgningsmuligheder, der er under de mange forskellige partnerskaber. Hvad er forskelligt fra andre Horizon Europe-muligheder, hvor man finder opslag osv.

Dit udbytte

Webinaret giver dig mulighed for at opnå en forståelse for de forskellige partnerskabstyper, samt hvilke muligheder der er for at søge projektopslag under de forskellige partnerskaber.

Målgruppe

Webinaret henvender sig primært til dig, der overvejer at søge midler fra et partnerskab eller yder forskerstøtte og rådgiver om Horizon Europe, men kan også være relevant for andre private eller offentlige organisationer med interesse for Horizon Europe partnerskaberne.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinaret 

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet dagen før, webinaret afholdes.

Læs mere 

Kontakt

Jonas Toft Ludvigsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 13
Email: jto@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. september 2023