Gå til indhold

Opslag og indstilling

Find information om opslag, frister og proces for indstilling af pris- og rejsestipendiemodtagere.

Opslag

Opslaget for EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier offentliggøres på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside. Fristen for indsendelse af indstillinger til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2025 er d. 31. maj 2024 kl. 12.00.

Proces for indstilling af pris- og rejsestipendiemodtagere

Indstillinger til EliteForsk-priser kan indsendes af universiteter, forskningsinstitutioner og private virksomheder med forskningsaktiviteter. Indstillinger til EliteForsk-rejsestipendierne kan indsendes af ph.d.-gradsgivende institutioner. For priser og rejsestipendier gælder det, at kandidater ikke kan bringe sig selv i forslag. Der opfordres til at indstille både kvinder og mænd.

Alle indstillinger vurderes af bestyrelsen for Danmarks Frie Forskningsfond, som indstiller pris- og rejsestipendiemodtagere til uddannelses- og forskningsministeren.

Indstillinger indsendes via Uddannelses- og Forskningsministeriets selvbetjeningsportal e-grant. Krav til indstilling vil fremgå af det konkrete opslag.

Kontakt

Har du spørgsmål til indstillingsprocesserne, er du velkommen til at kontakte Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på e-mail eliteforsk@ufm.dk.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 14. marts 2024