Gå til indhold

Rumvirksomheder med interesse i deltagelse i rumdelegationstur til Californien 2024 søges

Er I en rumvirksomhed med interesse i det amerikanske marked? Uddannelses- og Forskningsstyrelsen arrangerer en rumdelegationstur til Californien i 2024 og søger lige nu interessetilkendegivelser fra potentielle deltagere!

golden gate.jpg

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen planlægger en delegationstur til Californien i februar 2024 med fokus på at styrke samarbejdet med amerikanske aktører om, hvordan vi bedst udnytter ruminfrastrukturen til at opfylde strategiske mål om grøn omstilling og større sikkerhed.

Delegationsturen går til Californien, da staten er verdensførende inden for udviklingen af rumteknologi og anvendelse af rumdata, ligesom Californien og Danmark deler de samme grønne ambitioner og har et stort fokus på digitalisering.

Delegationsturen vil have tre ben: Et forskningsmæssigt, et myndighedsmæssig og et kommercielt.

Det kommercielle ben vil have et fokus på dansk og amerikansk teknologi og services inden for udvikling og anvendelse af satellitter.

Er du en dansk rumvirksomhed og interesseret i at vide mere om turen, så inviterer vi dig til at vise din interesse ved at sende en mail til Christian Agger Autzen på cagg@ufm.dk.

Kontakt

Christian Agger Autzen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 95 27
Email: cagg@ufm.dk