Gå til indhold

Horizon Europe

Topbillede
Horizon Europe er EU’s rammeprogram for forskning og innovation i årene 2021-27. Programmet støtter fri forskning, forskermobilitet, strategisk forskning og innovation, hvor tværfaglige løsninger og internationalt samarbejde er i højsædet. Missioner og partnerskaber er nye tiltag i Horizon Europe.
Hvad kan du søge? Hvad kan du søge?

Læs om støttemulighederne i Horizon Europe til fri forskning, forskermobilitet, strategisk forskning, innovation m.m.

Vejledning Vejledning

Forstå ambitionerne bag Horizon Europe, få tips og trick til din ansøgning, kontakt en EU-rådgiver eller læs hvordan du bliver evaluator for Europa.

Ukraine i Horizon Europe

Muligheder for deltagelse

Ukrainske deltagere (universiteter, virksomheder, myndigheder m.fl.) kan deltage i Horizon Europe-projekter, og de kan modtage støtte fra programmet. Derudover kan forskere fra Ukraine på lige fod med forskere fra andre lande søge de forskellige opslag i programmet Marie Skłodowska-Curie Actions.

Aktuelt

Danmark er helt i top på uddelingsliste for europæiske forskningsstipendier Danmark er helt i top på uddelingsliste for europæiske forskningsstipendier
30. marts 2022
Danmark er flot fra start i den første runde af de individuelle forskningsstipendier i Marie Skłodowska-Curie Actions-programmet. Hver femte ansøgning med en dansk værtsorganisation har succes. De danske forskningsmiljøer kan dermed snart byde 77 internationale forskere velkommen.
Webinarer om Horizon Europe
09 juni 2022 Webinar: Finansiering til danske projekter inden for plastik og tekstil
19 maj 2022 Webinar om Postdoctoral Fellowships 2022-opslag under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe
11 maj 2022 Webinar: EU-finansiering af CCUS-projekter
Vis flere
Kontakt
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Senest opdateret 28. maj 2021