Du er her: Forside Ministeriet Job i ministeriet Ledige stillinger Sådan søger du job i e-rekrutteringssystemet

Sådan søger du i Job-i-Staten

Når du har fundet den stilling, du ønsker at søge, klikker du på ”Søg stillingen” i opslaget og følger den ansøgningsproces, du kan læse mere om her.

Har du tidligere søgt et job i staten?

Hvis du tidligere har søgt et Job-i-Staten, kan du logge ind i øverste, højre hjørne, efter du har klikket på ”søg stillingen”. Når du logger ind, hentes dine personlige oplysninger, så du sparer nogle step i ansøgningsprocessen.

Er det førte gang, du søger et Job-i-Staten?

Er det første gang, du søger et Job-i-Staten, skal du oprettes i rekrutteringssystemet for at kunne fremsende din ansøgning med videre. Til oprettelsen skal du bruge en e-mailadresse. Du bør bruge en personlig og privat adresse, ikke din arbejdsmail og heller ikke en mail, du deler med andre.

Det skal du bruge for at kunne søge en stilling

Du vil blive bedt om at uploade ansøgning, cv, eksamenspapirer og måske andre bilag i ansøgningsprocessen. Hvis du ikke har dokumenter og bilag klar på forhånd, kan du vælge at afbryde ansøgningsprocessen, når først du er oprettet i e-rekrutteringssystemet. Det vil sige, at du har fuldført trin 1, 2 og 3, som du kan se nedenunder. Har du gennemført de tre trin, kan du logge på igen senere.

Fem trin i ansøgningsprocessen:

 

  1. ”Persondata” - Udfyldt oplysningerne omkring dig selv, så vi blandt andet ved, hvad du hedder, og hvordan vi kan kontakte dig. Oplysninger om køn og fødselsdato bruges kun til statistiske formål.
  2. ”Uddannelse” – Udfyld det højeste niveau, du er uddannet eller i gang med.
  3. ”Øvrige oplysninger” – Hvor har du hørt om stillingen, er du intern med videre.
  4. ”Dokumenter”- Upload ansøgning, CV, eksamenspapirer under øvrige dokumenter og eventuelt andre bilag, du mener, vi skal se.
  5. ”Samtykke” – Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger, og marker, om du ønsker at acceptere vilkårene.
  6. ”Send eller gem dine oplysninger” – Hvis ansøgning med videre er klar til at blive sendt, klikker du på ”Send ansøgning”. Hvis du mangler noget og skal fortsætte på et andet tidspunkt, klikker du på ”Gem”.

OBS. Du kan ikke ansøge uden at acceptere punkt 5. Oplysningerne slettes automatisk seks måneder efter, at du har indsendt din ansøgning eller har ændret i dine oplysninger. Du kan få flere oplysninger, før du giver samtykke ved at skrive til koncernhr@ufm.dk.

Du vil modtage en e-mail den næste hverdag, når du har sendt din ansøgning med en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning med videre. Hvis du ikke modtager en mail, så kontakt koncernhr@ufm.dk.

Efter du har søgt

Du kan til hver en tid logge på systemet og få overblik over, hvilke ansøgninger du har indsendt, ligesom du kan redigere og opdatere dine oplysninger. Brug login-oplysningerne i den mail, du fik, da du registrerede dine persondata.

 

Ved tekniske problemer med rekrutteringssystemet


Kontakt:

HR Manager Danmark
Telefon: 7020 8315
(mandag – fredag 8.00-17.00)
E-mail: support@hr-manager.dk

 

 

Senest opdateret 10. juli 2019