Gå til indhold
Du er her: Forside Ministeriet Job i ministeriet Ministeriet som arbejdsplads Vores lokationer og faciliteter

Vores lokationer og faciliteter

Ministeriet bor i centrum af København og på Østerbro. Vi har desuden to kontorer i Odense og i Svendborg.

Departementet

Departementet bor i Børsgade 4. Vi deler kantine med et par andre institutioner, og der er plads til, at du kan parkere din cykel i vores kælder. Parkering af bil er til gengæld kritisk i området.

Børsgade 4
Foto: Børsgade 4

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen bor på tre lokationer – Haraldsgade i København, Asylgade i Odense og Jessens Mole i Svendborg.

De fleste medarbejdere arbejder i Haraldsgade 53 på Østerbro. Haraldsgade byder på et nyrenoveret hus, en kæmpe kantine, badefaciliteter og et aflåst område for cykler. Der er kort afstand til den nye metrostation Skjolds Plads. Medarbejderparkering er meget begrænset.

Haraldshus i Haraldsgade
Haraldsgade 53

Odense

Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond bor centralt i Odense, i Asylgade 7. Sekretariatet har en frokostordning. Vi har kun et begrænset antal parkeringspladser til medarbejderes biler.

Asylgade
Foto: Asylgade 7

Svendborg

Kontoret Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsenheden fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen bor på den gamle toldbod i Svendborg, som er lokaliseret på Jessens Mole 12. Vi har en udmærket kantine.

I alle mødelokaler kan man koble sin pc til en skærm, så alle mødedeltagere kan se med. Derudover er der videokonferenceanlæg i mødelokalerne, som kan bruges til interne og eksterne møder.

Lige foran bygningen er der et begrænset antal parkeringspladser til medarbejdernes biler.

 

Foto: Jessens Mole 12

 

Senest opdateret 18. november 2022