Gå til indhold

Praktik og løntilskud

Vi ansætter løbende folk i praktik eller løntilskud. Begge dele er en god mulighed for dig, som enten er jobsøgende eller under uddannelse, og som gerne vil kunne tilføje praktisk erfaring til dit cv.

Virksomhedspraktik og løntilskud

Virksomhedspraktik og løntilskud er for dig, som er ledig og som ønsker at komme ud på en arbejdsplads og prøve dine kompetencer af og kunne tilføje lidt mere erfaring på dit cv. Virksomhedspraktik varer typisk fire eller otte uger alt efter, hvad du er berettiget til. Løntilskud kan vare op til fire måneder. Alt efter, hvor længe du skal være ansat, bliver du tilknyttet et kontor, hvor du skal være med til at løse nogle konkrete arbejdsopgaver. Det kan eksempelvis være, at du inden for dit område har en idé til, hvordan man kan håndtere sagsbehandlingen, eller du kan udarbejde en analyse eller noget helt andet, hvor du bidrager med noget ekstra til kontoret.

Hvordan kommer jeg i betragtning til en praktikplads eller løntilskud?

Uanset, om du ønsker at komme i betragtning til en stilling som virksomhedspraktikant eller i løntilskud, skal du sende os dit cv samt en mail eller ansøgning, hvor du beskriver, hvad du konkret søger. Det er vigtigt, at du skriver lidt om, hvilke kompetencer du har, samt hvilket område du gerne vil have et bedre indblik i og arbejde inden for. Du behøver ikke at kunne nævne konkrete kontorer hos os, men vi har brug for at kende til dine kompetencer og interesser for at kunne sende din ansøgning hen til det rette kontor, som så vil vurdere, om de kan tilbyde dig den midlertidige stilling. Det er ikke tilstrækkeligt bare at sende en mail, hvor du for eksempel skriver, at du søger om at komme i virksomhedspraktik, og at du er uddannet x og x.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR på .

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. marts 2023