Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2012 Deregulering og internationalisering – evaluering og anbefalinger om læreruddannelsen af 2006

Deregulering og internationalisering – evaluering og anbefalinger om læreruddannelsen af 2006

Forside til Deregulering og internationalisering
Følgegruppen for læreruddannelsen har siden 2008 evalueret reformen af læreruddannelsen fra 2006. Denne publikation er resultatet.
: 18. januar 2012
: 978-87-995077-0-2
: Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte for Følgegruppen for ny læreruddannelse
: 81

 

Deregulering og internationalisering – evaluering og anbefalinger om læreruddannelsen af 2006 (Html)

Om publikationen

Følgegruppen for læreruddannelsen har siden 2008 løbende evalueret reformen af læreruddannelsen fra 2006. Det er blevet til mange undersøgelser, besøg på institutioner, drøftelser med studerende, undervisere, aftagere og meget mere. Resultatet af evalueringen er denne publikation.

I publikationen gennemgår følgegruppen en række centrale temaer i forhold til læreruddannelsen og giver bud på, hvilke elementer i reformen som har virket godt, og hvilke elementer som har virket mindre godt. I publikationen peger følgegruppen samtidig på, hvordan læreruddannelsen kan blive endnu bedre.

Følgegruppen blev nedsat af daværende undervisningsminister i 2008. Følgegruppen har haft til opgave at rådgive minister og forligskredsen om den reformerede uddannelses elementer, deres samspil og den overordnede målopfyldelse af intentionerne bag ændringen af loven.

Publikationen er ikke trykt, den findes kun elektronisk.


Læs også: Følgegruppe anbefaler mere deregulering og internationalisering af læreruddannelsen

Senest opdateret 13. august 2015