Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2014 Nye veje

Nye veje - Fremtidens videregående uddannelsessystem

Forsideillustrations tekst mangler
Første rapport fra Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser.
: 03. april 2014
: Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser
: 2014
: 109

Dette er første rapport fra Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser (Kvalitetsudvalget), der har til opgave at komme med anbefalinger til at styrke kvalitet, relevans og sammenhæng i de videregående uddannelser i Danmark.

Kvalitetsudvalget har også udarbejdet en kortere version af rapporten som kan findes nederst på siden.

Bilag til rapporten

Nye veje - Fremtidens videregående uddannelsessystem - Kort fortalt

Notat om fejl i grupering af uddannelser

Kvalitetsudvalget fandt en teknisk fejl i en af de uddannelsesgrupperinger, der ligger til grund for analyserne i rapporten "Nye veje - fremtidens videregående uddannelsessystem".

Efter at have rettet fejlen og genkørt analyserne er der ikke fundet grundlag for at ændre konklusioner eller anbefalinger i rapporten. Enkelte af tallene i analyserapporten er dog rettet til, som det fremgår af nedenstående notat.

Kvalitetsudvalgets uddannelsesgrupper

Kvalitetsudvalget har som udgangspunkt for sine analyser i rapporten "Nye veje - fremtidens videregående uddannelsessystem" foretaget en gruppering af de videregående uddannelser, som det fremgår af rapporten på s. 21f og appendiks 2.

Af nedenstående notat fremgår det, hvordan uddannelser i Danmarks Statistiks registre er grupperet i forbindelse med analysearbejdet.

Senest opdateret 07. januar 2022