Gå til indhold

esas opdatering til version 1.6.11

Esas og nemStudie opdateres torsdag d. 20/04-2023. Rettelserne lægges på PP mandag d. 17/4-2023 og afventer verificering. Rettelser og ændringer beskrives herunder.

Fejl og løsninger er beskrevet kort og samtidig opdelt efter emne, som gør det nemmere at dykke ned i eget interesseområde. Har du brug for mere information om en given fejlrettelse, kan du bede en kollega med adgang til SIS-esas-supporten om at slå sagen op i supportsystemet ved brug af sagsnummeret.

Næste version forventes på pp torsdag den 11-05-2023 og prod tirsdag den 16-05-2023. esas versionsnr. 1.7

Bedømmelse

SISESAS-8470
Ændring af STÅ ects fordeling på GUE ved registrering af bedømmelse

Løsning:
Opdateringsprocessen af STÅ ECTS teori og STÅ ECTS praktik på GUE'en ved overskridelse af stå-loftet fjernes pga. forkert opdatering af værdier. Ny STÅ-løsning håndterer stå-loft på anden måde end den eksisterende løsning.

nemStudie

SISESAS-8552
Engelsk hjælpetekst under 'anden betaler' mangler opdatering

Løsning:
Engelsk oversættelse af hjælpetekst under punktet 'Anden betaler' er blevet ændret fra: "E.g., if you are unemployed and your job centre will pay." til: "E.g. if your employer isn’t Danish or if you are unemployed and your ‘jobcenter’ will pay."

Optagelse

SISESAS-8569
Lang tekst hindrer integration til nemstudie (ansøgningshandling fejler)

Løsning:
Ændring af maks. antal tegn i “Beskrivelse” og “Engelsk beskrivelse” på Ansøgningshandlinger fra 1000 til 2000 tegn, sådan så, at de er i overensstemmelse med maks. antal tegn i "Bemærkninger” på Ansøgninger.

Studieforløb

SISESAS-8557
Studienummer mangler trods lokalt studienummer

Løsning:
Den automatiske proces for oprettelse af studienummer på studerende er flyttet fra esas til Hangfire. Processen kører et minut efter oprettelse af studieforløbet.

Workflow og regler

SISESAS-8590
Systemlog 'indberettet til SU'

Løsning:
Optimering af systemlog, så fejllinjer bliver reduceret betydeligt. "Indberettet til SU" arbejdsprocessen tilpasses, så den nu kun aktiveres, når en entitet opdateres, da betingelserne i arbejdsprocessen aldrig er opfyldt, når en SU-hændelse oprettes.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024