Gå til indhold

esas-info

Service- og driftsmeddelelser
Esas prod og nemstudie opdateres 16. september kl. 05-07

Grundet tekniske opgraderinger, kan esas prod og nemstudie være nede i perioder i tidsrummet kl. 05 til 07 mandag morgen den 16. september. Man vil derfor ikke kunne arbejde i esas prod eller nemstudie i dette tidsrum.

esas opgradering, version 2.1.5, torsdag den 29. august

esas bliver opgraderet til version 2.1.5. Det betyder nye funktioner i esas ift. ansøgninger og RKV. Løsningen testes tirsdag den 27. august, og såfremt denne godkendes, bliver opdateringen gennemført torsdag den 29. august mellem kl. 17 og 20. esas vil ikke være tilgængeligt i dette tidsrum.

Esas prod lukket 22. august kl. 17-18.30

Grundet tekniske opgraderinger af serverne, er esas prod lukket i dag 17 til 18.30. Man vil derfor ikke kunne arbejde i esas prod i dette tidsrum.

esas opgradering, version 2.1.5, torsdag den 22. august udsættes

esas opgradering til version 2.1.5 udsættes, da der er tekniske problemer/performance. De tekniske problemer påvirker ikke esas prod, og man kan fortsat arbejde i esas som vanligt. Så snart vi ved, hvornår opgraderingen kan gennemføres, sender vi en nyhed ud.

UFM-jira (SISESAS) virker igen.

Så er fejlen rettet i jira. Vi kan se at sager, oprettet i tidsrummet fra 13.30 onsdag den 19. juni til og med torsdag den 20. juni, mangler beskrivelser. Disse kan desværre ikke genskabes. Man bedes derfor tilgå disse sager og berige dem med relevant information.

Status: UFM-jira (SISESAS) lukkes.

Det er desværre fortsat ikke lykkedes at få rettet fejlen i jira. Der arbejdes på højtryk for at lokalisere fejlen. Selv om UFM-jira kan være tilgængelig i perioder bør der ikke oprettes nye sager eller kommenteres på sager. Vi vender tilbage senere på en status inden weekenden.

UFM-jira (SISESAS) lukkes.

UFM-jira lukkes. Det vil sige at institutionerne ikke kan tilgå SISESAS-jira. Vi vender tilbage med en opdatering senere på dagen.

Status: Fejl på UFM-jira (Oprettelse af supportsager)

Fejlen i jira er endnu ikke lokaliseret. Det skal forventes at adgangen til UFM-jira vil blive lukket i løbet af formiddagen. Skulle der opstå akutte udfordringer, i forhold til esas og/eller nemStudie, kan der rettes telefonisk henvendelse til teamet.

Status: Fejl på UFM-jira (Oprettelse af supportsager)

Det er desværre endnu ikke lykkedes at rette fejlen i jira. Man kan tilgå jira og kommentere på sager. Desværre ligger fejlen i forbindelse med oprettelse af nye sager. Vi forventer dog at de sager der måtte være oprettet vil være tilgængelige når fejlen er rettet. Ny status fredag morgen.

Kort servicevindue kl. 10.00

Der foretaget kl. 10.00 et kort servicevindue på esas. Der skal foretages en mindre justering på netværk. Der forventes IKKE nedetid. Skulle du mod forventning opleve uregelmæssigheder bedes du oprette en sag.

esas opgradering, version 2.1.2

esas blev opgraderet til version 2.1.2 torsdag den 2. maj. Med denne version følger nedenstående justeringer.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen