Gå til indhold

Euroguidance Insight

Insight er et fælleseuropæisk magasin for vejledere. Magasinet udgives af det europæiske Euroguidance-netværk, som arbejder for at fremme den internationale dimension i vejledningen.

Euroguidance Insight 2022

Denne udgave af magasinet Euroguidance Insight omhandler vejlederes kompetenceudvikling. Her kan du læse forskellige artikler, der alle belyser kompetenceudvikling - i en lidt speciel tid. 

Euroguidance Insight er naturligvis farvet af de sidste par år med Covid-19, og det er i denne kontekst, at artiklerne er skrevet. Hvordan snakker vi mobilitet, vejledning og udsyn i en digitaliseret og virtuel verden? Hvad fungerer i forhold til vejledning, når det skal foregå online? 

I dette nummer af magasinet kan du blandt andet læse om:

  • "Online Approaches from Ireland" handler om, hvordan Irland har formået at implementere gode strategier i forhold til at give online vejledning. 
  • "Norwegian e-course on mobility guidance" handler om den norske regerings målsætning om, at 50% af alle studerende på videregående uddannelser skal en tur til udlandet. 
  • "Training module on Europass" handler om, hvordan Europass kan spille en vigtig rolle i fremtidens Europa. Formålet er at skabe et træningsmodul for unge mennesker, så de hurtigt bliver bekendte med Europass. 
  • "Career guidance for social justice" , der binder social retfærdighed sammen med vejledning, og i den forbindelse tager afsæt i ny hjemmeside, der indeholder forskellige atikler og viden om emnet. Artiklerne er skrevet af både forskere og vejledere. 

 

Kontakt

Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: bt@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 03. oktober 2022

Afsendere

Euroguidance