Gå til indhold

Seminar om digitale kompetencer i Tallinn

Det estiske Erasmus+ kontor arrangerer seminaret "Digital competences in Education and Training", hvor du kan mødes med europæiske kolleger på tværs af uddannelsessektorer. Seminaret vil klæde dig på til at ansøge om tilskud til fremtidigt Erasmus+ projektsamarbejde.
  • Tid og sted
  • Hvornår 19. september 2018 til 22. september 2018
  • Hvor Tallinn, Estland (Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel)
    Tilmelding nederst på siden

Målgruppe

Målgruppen for seminaret er repræsentanter fra alle typer af uddannelsesinstitutioner og organisationer, som arbejder med IT og digitale færdigheder. Deltagerne ved seminaret skal have interesse for eller planer om, at deres institution/organisation vil deltage i et Erasmus+ Strategisk Partnerskab, og man vil ved seminaret kunne mødes og netværke med eventuelle fremtidige partnere. Seminaret går på tværs af sektorer og deltagerne kan for eksempel være lærere og ledere fra folkeskoler, dagtilbud, efterskoler, erhvervsskoler, VUC, professionshøjskoler og universiteter.

Formål

De digitale teknologier udvikler sig med lynets hast, og meget tyder på, at de (fortsat) vil forandre store dele af vores hverdag. Transnationalt samarbejde og udveksling af innovative ideer mellem europæiske uddannelsesinstitutioner via Erasmus+ programmet er en mulighed for at imødekomme denne udvikling. I løbet af seminaret vil deltagerne således få mulighed for at netværke og udveksle idéer og erfaringer på tværs af uddannelsessektorer om emnet digitale færdigheder, og for at møde mulige partnere til eventuelle fremtidige Erasmus+ partnerskaber.

Program

Seminaret starter med middag den 19. september og slutter med frokost den 22. september.
På seminarhjemmesiden kan du finde programmet og de praktiske informationer for seminaret.

 

Tilmelding        

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har fire pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer og ser gerne at de repræsenterer fire forskellige sektorer. For at komme i betragtning til en plads på seminaret, skal du udfylde ansøgningsskemaet:

Ansøgningsfristen er udløbet 

Ansøgningsfristen var den 18. maj 2018 kl. 12.00. Alle ansøgere vil hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb få besked, om de har fået en plads ved seminaret.

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere