Gå til indhold

Træningskursus i Holland om mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere

Er du ungdomsarbejder eller -leder, og har du endnu ikke prøvet at gennemføre et internationalt projekt? Så kom med til Holland og bliv introduceret til mulighederne inden for Erasmus+!
  • Tid og sted
  • Hvornår 01. oktober 2018 til 05. oktober 2018
  • Hvor Holland

Målgruppe

Dette træningskursus henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ikke har nogen erfaring med at gennemføre internationale projekter inden for Erasmus+, og som ønsker en introduktion til at arbejde med unge mennesker i en international sammenhæng.

Formål

Som deltager vil du blive introduceret til ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere samt frivilligaktiviteter. Samtidig vil du som deltager få en forsmag på, hvad det vil sige at arbejde med interkulturel læring, samt hvordan internationalt samarbejde kan understøtte lokale ungdomsaktiviteter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som ansøger skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Der er ansøgningsfrist 19. august 2018.

Rejseudgifter til træningskurset (maksimalt 500 euro per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med træningskurset dækkes af Erasmus+ programmet. Træningskurset foregår på engelsk og arrangeres af det hollandske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med SALTO Training and Cooperation Resource Centre.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere