Gå til indhold

Træningskursus i Erasmus+ Ungdom strategiske partnerskaber

Træningskurset 'KA2 Unveiled' introducerer dig til mulighederne inden for strategiske partnerskaber og transnationale ungdomsinitiativer. Søg inden den 9. september 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. oktober 2018 til 04. november 2018
  • Hvor Mollina, Spanien

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere, som ønsker en introduktion til Erasmus+ samt en mere dybdegående introduktion til mulighederne inden for Key Action 2, dvs. strategiske partnerskaber, transnationale ungdomsinitiativer og kapacitetsopbygning. 

Formål

Deltagerne får mulighed for at lære mere om Erasmus+ og mulighederne inden for Key Action 2. Ligeledes vil deltagerne få viden om kvalitet i KA2-projekter samt via casestudier få inspiration til at designe deres eget projekt.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det spanske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Mollina i Spanien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 9. september 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere