Gå til indhold

Seminar: Videndeling om mobilitet i partnerlande for videregående uddannelsesinstitutioner

Kom til tematisk seminar om god praksis i Erasmus+ KA107-projekter og drag nytte af andre institutioners erfaringer med de typiske udfordringer. Seminaret finder sted i Lanarca på Cypern fra den 6. til 8. november 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. november 2019 til 08. november 2019
  • Hvor Lanarca, Cypern

Målgruppe

Seminaret henvender sig til medarbejdere fra videregående uddannelsesinstitutioner, der arbejder med administration af Erasmus+ KA107-projekter.

Formål

At skabe et forum, hvor videregående uddannelsesinstitutioner, der modtager bevilling til KA107-projekter (International Credit Mobility - Mobilitet i partnerlande) kan mødes og dele deres erfaringer med udfordringer og god praksis i projektadministrationen.

De specifikke mål er:

  •  At diskutere generelle udfordringer i projektadministrationen - f.eks. visum, meritoverførsel, aftaleindgåelse og kommunikation - og diskutere, hvordan man bedst løser dem
  •  At give samlede anbefalinger til, hvordan Europa-Kommissionen kan forbedre Erasmus+ KA107 , f.eks. med henblik på budget, ansøgning, markedsføring og kommunikation
  •  At skabe netværksmuligheder

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til tre deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage. Hvis du udvælges til at deltage, indgår du en kontrakt med Styrelsen for Forskning og Uddannelse gennem selvbetjeningsportalen e-grant.

Faktiske udgifter til rejse op til €500 samt to overnatninger på hotel i Lanarca dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 6. september 2019

Kontakt

Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere