Gå til indhold

Træningskursus i kreative metoder for at fremme læring

Er du lærer på en skole, og ønsker du at udvide din horisont for nye læringsmetoder, så kom med på træningskursus. Ansøg senest den 9. april 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. maj 2019 13:00 til 18. maj 2019 13:00
  • Hvor Dublin, Irland

Målgruppe

Træningskurset "Professional Development Opportunity for teachers: Creative methods for facilitating learning" henvender sig til indskolings- og mellemskolingslærere, der ønsker at lære mere om, hvordan man kan benytte sig af ikke-formel læring i klassen. Træningskurset vil derudover være ideelt, hvis man ønsker at skabe en netværk på tværs af Europa, som man kan bruge til fremtidige projekter.

Formål

I kurset vil man blive ført igennem de forskellige muligheder, der er for ikke-formel læring, og hvordan man kan arbejde med dem i klasselokalet. Der vil bl.a. blive udforsket forskellige læringsstilarter og konceptet selvstyret læring. Derudover vil man gennemgå mulighederne for brugen af uformelle medier, såsom drama, kunst, historiefortælling og digitale medier. Undervejs vil der blive mulighed for videndeling og netværksopbygning.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema med e-mailadresse, fulde navn, hvilken skole du kommer fra og en motiveret ansøgning.  

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Ansøgningsfrist: Den 9. april 2019.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil dække rejseudgifter på op til 500 €.

Det irske kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og træningskurset.

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere