Gå til indhold

Træningskursus om partnersøgning i Erasmus+ Ungdom

Arbejder I med unge, og søger I om tilskud i Erasmus+ Ungdom? Så kom med til Spanien og lær mere om, hvordan I finder - og samarbejder med - de rette partnere til jeres projekt. Ansøg senest den 20. januar 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. marts 2019 til 17. marts 2019
  • Hvor Mollina (Malaga), Spanien

Målgruppe

Træningskurset 'Master the Network. Efficient partner search and management' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ønsker viden om partneres roller, rettigheder og pligter i forbindelse med projekter i Erasmus+ Ungdom.

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne en forståelse af, hvordan man kan søge efter nye partnere og få etableret et effektivt samarbejde af høj kvalitet. Der vil bl.a. være fokus på de digitale værktøjer, som kan anvendes i samarbejdet, samt på hvordan en partnerskabsaftale ('Partnership Agreement') kan udfyldes.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det spanske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Mollina (Malaga) i Spanien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 20. januar 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere