Gå til indhold

ONLINE: At lave gode inklusionsprojekter for nytilkomne Erasmus+-modtagere

Det irske Erasmus+-kontor inviterer til tre online skolebesøg for lærere, ledere og organisationer, der arbejder med elever i folkeskolen.
 • Tid og sted
 • Hvornår 18. november 2020 til 02. december 2020

Målgruppe

Seminaret henvender sig til lærere, ledere og organisationer, der arbejder med elever i folkeskolen (6-11 år), og som har en interesse i at styrke medarbejdermobilitet og udvikle projektpartnerskaber.

Formål

Seminaret har til formål at give deltagerne mulighed for at mødes og dele erfaringer om inklusion og god praksis. Seminaret er en god mulighed for at skabe partnerskaber og projektidéer samt at blive klogere på, hvilke muligheder der er inden for Erasmus+-programmet.

Deltagerne vil ligeledes have mulighed for at få et indblik i igangværende projekter, som arbejder med inklusion og børn i alderen 6-11 år, og dermed få en bedre forståelse af, hvad der betragtes som et kvalitetsprojekt. 

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes online over tre eftermiddage fra kl. 14.00-16.30 den 18. november, 25. november og 2. december 2020. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er overskredet.

  Kontakt

  Alexander Theis Kjærby Andersen
  Fuldmægtig
  Tlf.: +45 72 31 89 05
  Email: atka@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
  Senest opdateret 26. juni 2024