Gå til indhold

Onlinekursus om ungdomsdeltagelse i lokalsamfundet

Mangler din organisation redskaberne til at styrke aktiv deltagelse og skabe empowerment blandt unge i lokalsamfundet, så udbydes træningskurset "Play".
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. november 2020 til 27. november 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Som led i at sikre kvalitet i ungdomsprojekter under Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps udbydes dette online træningskursus. Kurset henvender sig til ungdomsarbejdere, som ønsker at få nye idéer til, hvordan de kan arbejde med empowerment, ungedeltagelse og at læring via ikke-formelle og uformelle metoder.

Formål

Træningskurset "Play" er et forum for at dele erfaringer, metoder og med nye netværk skabe innovative aktiviteter for unge. Deltagelse giver desuden muligheden for at identificere fremtidige partnere til projekter.

Ved kursets afslutning vil kursister have de fornødne redskaber til at motivere unge samt kunne skabe koncepter og udvikle projekter til at styrke unge i lokalsamfund.

Træningskurset vil bestå af præsentationer og gruppearbejde. Det forventes at kursister deltager aktivt i alle kursets dele.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Der kræves en virksom internetforbindelse, samt en computer med kamera og mikrofon. Alle udvalgte deltagere inviteres til et velkomstmøde den 24. november, hvor eventuelle tekniske problemer kan afhjælpes.

For at komme i betragtning skal du ansøge via SALTO-YOUTH'S hjemmeside. Der er ansøgningsfrist den 8. november 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere