Gå til indhold

Online konference: Invitation til konference om inklusion og social ansvarlighed på videregående- og voksenuddannelser

Det portugisiske Erasmus+-kontor inviterer til online konference om inklusion og social ansvarlighed på videregående- og voksenuddannelser. Konferencen afholdes d. 24. – 26. marts 2021. Ansøgningsfristen er den 29. januar 2021 klokken 12.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. marts 2021 til 26. marts 2021
  • Hvor Online

Målgruppe

Konferencen ”Inclusion and Corporate Social Responsibility” henvender sig til internationale koordinatorer og fagfolk på videregående uddannelsesinstitutioner og i voksenuddannelsessektoren, som ønsker at fremme arbejdet med inklusion og social ansvarlighed på deres institutioner.

Formål

Formålet med konferencen er at udforske, hvordan videregående- og voksenuddannelser kan styrke arbejdet med inklusion og social ansvarlighed på deres institutioner og i det internationale samarbejde. Konferencen vil fokusere på det nye Erasmus+-program 2021 – 2027 og dykke ned i programmets inklusionskomponenter. Konferencen afholdes over tre halve arbejdsdage og vil bestå af workshops, oplæg og online netværksaktiviteter.

Praktisk

Konferencen arrangeres af det portugisiske Erasmus+-kontor (Agência Nacional Erasmus+ Educação e Formação) i Lissabon. Da konferencen pga. COVID-19 er omlagt til et online format, er der ingen udgifter forbundet med at deltage. Bemærk dog at antallet af pladser er begrænset.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde tilmeldingsformularen herunder.

Tilmeldingsfristen er 29. januar 2020 klokken 12. De udvalgte kandidater får besked efter tilmeldingsfristen. 

 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere