Gå til indhold

Kontaktseminar: Skab tværsektorielt netværk og partnerskaber inden for Erasmus+-Cooperation Partnerships

Det norske kontor for Erasmus+ inviterer til kontaktseminar om Cooperation Partnerships med fokus på at finde partnere og udvikle idéer. Seminaret arrangeres i samarbejde med det nationale kontor i Danmark, Sverige, Irland, Holland og Estland.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. november 2024 til 08. november 2024
  • Hvor Bergen, Norge

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der arbejder inden for børnehave-, skole-, ungdomsuddannelses- og erhvervsuddannelsesområdet. Du kan også arbejde på en videregående uddannelsesinstitution med fokus på disse områder.

Du skal have erfaring med internationalt samarbejde, for eksempel gennem E-twinning, mobilitetsprojekter eller small scale-partnerships, men ingen eller begrænset erfaring med koordinering af Erasmus+ Cooperation Partnerships.

Formål

På seminaret vil du lære om mulighederne i Cooperation Partnerships, og du vil få nye redskaber til idé- og projektudvikling, samt møde nye potentielle samarbejdspartnere.

På seminaret vil du blandt andet opnå:

  • Kendskab til mulighederne inden for Erasmus+-Cooperation Partnerships.
  • Viden om, hvordan man udvikler projektidéer baseret på institutionelle og regionale behov.
  • Netværk og potentielle partnerskaber med de øvrige deltagere.
  • Erfaringsudveksling og indsigt i god praksis inden for Cooperation Partnerships.
  • Mulighed for øget tværsektorielt samarbejde mellem børnehave-, skole-, ungdomsuddannelses- og erhvervsuddannelsessektoren.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til syv deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

04.09.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig en aktivitet via SALTO E-T.

Kontakt

Simone Hvid Nielsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 87 02
Email: shn@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere