Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 AFLYST: At lave gode inklusionsprojekter for nytilkomne Erasmus+ modtagere

AFLYST: At lave gode inklusionsprojekter for nytilkomne Erasmus+ modtagere

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til skolebesøg for lærere, ledere og organisationer, der arbejder med folkeskolens elever.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

04. maj 2020 til 06. maj 2020
Dublin, Irland

Som følge af udviklingen i relation til coronavirus (COVID-19) er aktiviteten aflyst.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til lærere, ledere og organisationer, der arbejder med folkeskolens elever (6-11 år), og som har en interesse i at udvikle partnerskaber og medarbejdernes mobilitet.

Formål

Seminaret har til formål at give deltagerne mulighed for at mødes og dele erfaringer om inklusion og god praksis. Seminaret er en god mulighed for at skabe partnerskaber og projektidéer samt at blive klogere på, hvilke muligheder der er inden for Erasmus+ programmet.

Deltagerne vil ligeledes have mulighed for at få et indblik i igangværende projekter, som arbejder med inklusion og børn i alderen 6-11 år, og dermed få en bedre forståelse af, hvad der betragtes som et kvalitetsprojekt.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Dublin, og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 7. februar 2020

Senest opdateret 23. marts 2020