Gå til indhold

Studiebesøg i Sverige om dokumentation og udvikling af ungdomsarbejde

Det svenske agentur for Erasmus+ inviterer på studiebesøg i Göteborg den 12.-14. maj 2020. Ansøg senest den 24. februar.
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. maj 2020 til 14. maj 2020
  • Hvor Göteborg, Sverige

Målgruppe

Studiebesøget 'Europe Goes Local in Sweden' henvender sig til ungdomsarbejdere, særligt i kommunalt regi, som ønsker inspiration til, hvordan arbejdet med unge mennesker kan dokumenteres og følges op.

Formål

Studiebesøget indeholder en præsentation af KEKS (Kvalitet och kompetens i samverken), som er et netværk for svenske kommuner og andre, som arbejder med unge. KEKS har udviklet et webbaseret system til dokumentation kaldet "The Logbook", og studiebesøget vil tage udgangspunkt i dette system med fokus på både teori og praksis ude på forskellige ungdomscentre.

Studiebesøget blev efterspurgt af deltagerne på Europe Goes Local-konferencen afholdt i Bruxelles i juni 2019 for kommunale ungdomsarbejdere, hvor "The Logbook" også blev præsenteret af KEKS. Derfor har det svenske agentur for Erasmus+ nu taget initiativ til at arrangere et studiebesøg i samarbejde med KEKS.

Sådan foregik Europe Goes Local-konferencen i juni 2019

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det svenske agentur for Erasmus+. Studiebesøget finder sted i Göteborg i Sverige og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 24. februar 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 24. juli 2020

Afsendere