Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Træningskursus for nybegyndere i Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Træningskursus for nybegyndere i Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Har du lyst til at gennemføre internationale aktiviteter for unge? Så kom med på træningskurset "Appetiser" i Ishøj den 30. marts - 3. april 2020. Søg senest den 2. december.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

30. marts 2020 til 03. april 2020
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
Danmark

Målgruppe

Træningskurset 'Appetiser' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som endnu ikke har prøvet at arrangere internationale aktiviteter i Erasmus+ Ungdom eller Det Europæiske Solidaritetskorps, og som i kraft af sin rolle i organisationen kan implementere ungdomsprojekter.

Formål

Formålet med kurset er at introducere deltagerne til mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom (og til dels Det Europæiske Solidaritetskorps), herunder eksempler på tidligere projekter af høj kvalitet. Kurset varer tre hele dage (plus to rejsedage), og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel og interkulturel læring.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 150 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes i Ishøj, og er åbent for i alt 30 deltagere fra alle programlande, som er med i Erasmus+. 

Der er ansøgningsfrist den 6. januar 2020.

Senest opdateret 03. december 2019