Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Online konference: Invitation til konference om inklusion og social ansvarlighed på videregående- og voksenuddannelser

Online konference: Invitation til konference om inklusion og social ansvarlighed på videregående- og voksenuddannelser

Det portugisiske Erasmus+-kontor inviterer til online konference om inklusion og social ansvarlighed på videregående- og voksenuddannelser. Konferencen afholdes d. 24. – 26. marts 2021. Ansøgningsfristen er den 29. januar 2021 klokken 12.

Tid og sted

24. marts 2021 til 26. marts 2020
Online

Målgruppe

Konferencen ”Inclusion and Corporate Social Responsibility” henvender sig til internationale koordinatorer og fagfolk på videregående uddannelsesinstitutioner og i voksenuddannelsessektoren, som ønsker at fremme arbejdet med inklusion og social ansvarlighed på deres institutioner.

Formål

Formålet med konferencen er at udforske, hvordan videregående- og voksenuddannelser kan styrke arbejdet med inklusion og social ansvarlighed på deres institutioner og i det internationale samarbejde. Konferencen vil fokusere på det nye Erasmus+-program 2021 – 2027 og dykke ned i programmets inklusionskomponenter. Konferencen afholdes over tre halve arbejdsdage og vil bestå af workshops, oplæg og online netværksaktiviteter.

Praktisk

Konferencen arrangeres af det portugisiske Erasmus+-kontor (Agência Nacional Erasmus+ Educação e Formação) i Lissabon. Da konferencen pga. COVID-19 er omlagt til et online format, er der ingen udgifter forbundet med at deltage. Bemærk dog at antallet af pladser er begrænset.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde tilmeldingsformularen herunder.

Tilmeldingsfristen er 29. januar 2020 klokken 12. De udvalgte kandidater får besked efter tilmeldingsfristen. 

 

Senest opdateret 28. januar 2021