Gå til indhold

Mobility Tool+

Mobility Tool+ er systemet til at administrere alle projekter med tilskud fra Erasmus+ eller Det Europæiske Solidaritetskorps.
Kontakt
Anne Rosenlund Rasmussen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 82 11
Email: arr@ufm.dk
Rikke Knutson Rheinländer
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 83 49
Email: rrh@ufm.dk
Nicole Brænder-Lindø
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 84 12
Email: ncbr@ufm.dk

Du bruger Mobility Tool+ til at administrere alle de individuelle deltagere i jeres projekt og til at holde øje med jeres budgetforbrug. Mobility Tool+ er obligatorisk og skal anvendes til administration og afrapportering af alle projekter, der har fået tilskud fra Erasmus+ eller Det Europæiske Solidaritetskorps.

Du bruger blandt andet Mobility Tool+ til at:

  • oprette mobiliteter (det vil sige alle typer mobilitetsophold)
  • følge op på budgetter
  • følge op på deltagernes evalueringer
  • indsende afrapportering til det nationale agentur, Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Tip

Når du har fået en bevilling til et Erasmus+eller Det Europæiske Solidaritetskorpsprojekt, kan du under din sektors side hente yderligere hjælp, hvis du går ind under 'Administrer dit tilskud' og finder afsnittet om Mobility Tool+

Adgang til Mobility Tool+

For at få adgang til Mobility Tool+ skal du have et EU Login, og du skal have fået tildelt adgang via en mail fra Mobility Tool+. Adgangen får du efter kontraktindgåelse og/eller ved at en kollega opretter dig i systemet.

Adgang til Mobility Tool+ er knyttet til én e-mail-konto, der skal høre til én kontaktperson. Der kan godt være flere kontaktpersoner for hver institution, men kun én foretrukken kontaktperson.

Hvis du som kontaktperson ændrer din mailadresse, eller hvis projektet ændrer kontaktperson, er det vigtigt, at du opdaterer det i Mobility Tool+, så den rigtige person stadig får information om jeres Solidaritetskorps eller Erasmus+ projekt.

Læs, hvordan EU-Kommissionen behandler data i Mobility Tool+

Tip

Hvis en funktion i Mobility Tool+ driller, så prøv at skifte browser. Ofte virker Mobility Tool+ bedst i Internet Explorer og Mozilla Firefox.

Senest opdateret 01. november 2021