Gå til indhold

Vind Den Europæiske Sprogpris 2017

Kender du til et projekt eller en person, som arbejder innovativt og engageret med læring af fremmedsprog? Du har nu mulighed for at indstille gode projekter eller ildsjæle til Den Europæiske Sprogpris 2017. Ansøgningsfristen er den 25. august 2017.

Nyhed om Epale

Hvert år uddeles Den Europæiske Sprogpris til personer eller projekter, som bidrager til at udvikle læring af fremmedsprog. Med prisen følger et rejselegat på 15.000 kr., som har til formål at støtte rejser til udlandet med henblik på at hente ny viden og inspiration til glæde for sprogundervisning i Danmark.

Vinderen modtager desuden et diplom signeret af EU-kommissæren for uddannelse, kultur, flersprogethed og ungdom og af den danske uddannelses- og forskningsminister samt et logo, som prismodtageren frit kan benytte på materialer og lignende knyttet til vinderprojektet.

Det skal handle om sproglig mangfoldighed og uformel sprogindlæring

I 2016 og 2017 er der fokus på sproglig mangfoldighed og uformel sprogindlæring. For at komme i betragtning til årets pris, skal projektet eller indsatsen adressere et af disse eller begge emner.

Hvem kan søge?

Den Europæiske Sprogpris henvender sig bredt og gives til initiativer inden for alle uddannelsesniveauer og alle sammenhænge, hvor der foregår læring af fremmede sprog.

Skoler, institutioner, organisationer og enkeltpersoner, som arbejder med indlæring af fremmedsprog både i formelle og uformelle læringsmiljøer, kan ansøge eller indstilles.

Sådan søger du 

Hvis du vil deltage i konkurrencen om Den Europæiske Sprogpris, skal du udfylde ansøgningsformularen med en beskrivelse af det projekt eller den person, du mener, fortjener prisen.

Ansøgningsfristen er den 25. august 2017. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021