Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Videregående uddannelse Søg tilskud Søg tilskud til KA131: International udgående mobilitet støttet af EU's fonde for intern politik

Søg tilskud til KA131: International udgående mobilitet støttet af EU's fonde for intern politik

Her på siden guider vi dig igennem din ansøgning om tilskud til mobilitet inden for videregående uddannelse.
Kontakt
Rikke Brunsgaard Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 94
Email: rba@ufm.dk
Ansøgningsfrist

23. februar 2023 kl. 12:00.

Inden du ansøger

Videregående uddannelsesinstitutioner skal have et godkendt Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) for at kunne få tilskud til Erasmus+-mobilitetsprojekter.

Seks trin til din ansøgning
Søg tilskud

1. Programguide for Erasmus+

Inden du ansøger, skal du sikre, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit Erasmus+-projekt - herunder de finansielle betingelser. Dem finder du i programguiden for Erasmus+.

2. Din organisation skal have et EU Login

Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til alle de elektroniske systemer, som relaterer sig til en Erasmus+-ansøgning.

Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du i 2013 (eller senere) har lavet en ansøgning eller afrapportering gennem Aktive Unge, Livslang Læring-programmet eller Erasmus+.

3. Organisation Registration

Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System. Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være partner i en ansøgning uden at have et OID.

Hvis din organisation allerede har deltaget i et Erasmus+-projekt og har et OID-nummer, er det vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.

Registrering i Organisation Registration System

Bemærk: Organisation Registration System fungerer bedst i Chrome.

Disse dokumenter skal du uploade i Organisation Registration System:

(Husk at vælge det rigtige skema afhængig af, om I er en forening/organisation (private), en offentlig institution (public) eller en ikke-formel gruppe (natural person).

4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

Det kan være relevant, at du orienterer dig i følgende, inden du skriver din ansøgning:

5. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

  Husk, at din organisation skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.

Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration of Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

Trinvis vejledning til ansøgningsproces

Du kan også læse om processen for indsendelse af web-ansøgninger på Europa-Kommissionens hjemmeside:

Se eksempler på ansøgningsskemaer på Europa-Kommissionens hjemmeside: 


  Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en database hos EU-Kommssionen:

  6. Ansøgningsskemaer 

  Du finder ansøgningsskemaet på den fælles portal for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps under 'Opportunities'. Her finder du også direkte adgang til Organisation Registration Systems ('Organisations') og Project Results Platform ('Projects') i navigationsmenuen.

  Information om klagevejledning
  Senest opdateret 01. december 2022