Udsætter du også ansøgningen til sidste øjeblik? Det behøver du ikke

Studievalg er en stor beslutning, og det kan være svært at tage stilling til. Nogle søger først i sidste øjeblik. Måske fordi de tror, at de ikke kan gøre det om, når de først har trykket på ”ansøg”-knappen. Men det er ikke rigtigt. Ansøgningen er et arbejdspapir, du kan ændre i frem til fristen.

Anne

Du kan oprette din ansøgning på Optagelse.dk så snart, du får en idé om, hvad du gerne vil læse. På den måde er du sikker på, at du ikke ender med at sidde i kø foran skærmen i sidste øjeblik. Fortryder du, eller skifter du mening, kan du ændre din ansøgning helt op til deadline den 5. juli 2019 klokken 12. Du kan fx tilføje flere ansøgninger eller ændre i din prioriteringsrækkefølge.

Bliver du student i år, vil dit eksamensbevis være klar til ansøgning, når du har fået det udleveret.

Over 25.000 ansøgninger blev underskrevet i de sidste 2 dage frem til ansøgningsfristen i kvote 1 den 5. juli sidste år. Det er rigtig mange mennesker på én hjemmeside. Så vil du undgå forsinkelser og kø, så opret din ansøgning i god tid.

Indtil 5. juli 2019 klokken 12:00 kan du også ændre din prioriterede rækkefølge som kvote 2-ansøger, slette ansøgninger, uploade bilag og søge nye uddannelser gennem kvote 1.


 

Senest opdateret 12. juni 2019