Gå til indhold

esas-info

Service- og driftsmeddelelser
PP-UDV fungerer igen - dog uden SIS-arkiv-rapporter

Arbejdet på PP-UDV er færdig og miljøet er oppe igen. Dog uden SIS-arkiv-rapporterne, som først bliver tilgængelig på PP-UDV igen efter næste deploy. Disse kan dog fortsat tilgås på PP og PROD.

PP-UDV er fortsat utilgængeligt

Der arbejdes fortsat på at deploye til PP-UDV, og miljøet er derfor utilgængeligt -formentlig resten af dagen og muligvis i morgen med. Vi melder ud, når miljøet er tilgængeligt igen.

PP-UDV deploy mellem kl. 12 -14

Grundet udfordringer med deployet til PP-UDV d. 18. marts foretages et nyt deploy til pp-udv i dag kl. 12.00 - ca. 14.00. Dette er ikke en datamigrering, så det vil ikke påvirke den nuværende data der ligger på miljøet. Nærmere info på Jira: sagnr. 10391

Problemer med login på nemStudie

Det har i dag været problemer med login på nemStudie. Det er særligt login via mitID, der giver problemer. NC arbejder fortsat på fejlen og der bliver kørt et særligt deploy i eftermiddag, som forhåbentlig retter fejlen. Pre-pod er opdateret og Prod opdateres fra kl 16-16.30.

Releasenote esas 2.1.0

Nedenfor fremgår de ændringer og fejlrettelser der implementeres i esas og nemStudie i forbindelse med deploy af release 2.1.0, tirsdag den 19. marts 2024.

PP - datamigrering - ændret dato

Datamigrering til PP foretages den 6. marts 2023 - PP vil ikke være tilgængeligt fra kl. 08 til ca. kl. 12.

Login problemer i esas

Der blev skiftet certifikater på vores autentificeringsserver i går, hvilket kan give login problemer for nogle brugere.

BØLGE 2 - afhentning af KOT-ansøgninger

Bølge 2 institutioner skal selv sikre at systembrugeren får adgang til at hente KOT-ansøgninger via esas. Beskrivelse findes nedenfor.

BØLGE 2 - status vedrørende afhentning af KOT-ansøgninger

Der arbejdes aktuelt, hos optagelse.dk, på løsning af udfordringerne med afhentning af KOT-ansøgninger for bølge 2 institutioner. Så snart vi ved nærmere udsendes opdatering. Der udsendes dog ny status senest mandag kl. 09.00.

BØLGE 2 - afhentning af KOT-ansøgninger fejler

Det er aktuelt ikke muligt for bølge 2 institutioner at hente KOT-ansøgninger. Vi arbejder på en løsning og vender tilbage snarest muligt. Der udsendes en status fredag kl. 09.00

PP deploy og datamigrering d.d.

Der deployes til PP i dag, den 29. januar 2024. Ligeledes foretages datamigrering hvorfor PP ikke er tilgængelig i dag.

@ufm.dk virker igen

Vores maildatabaser er igen tilgængelige, således at mail kan afsendes og modtages.

UFM-mail ude af drift

I forbindelse med et planlagt systemarbejde torsdag aften opstod en alvorlig fejl, som har gjort en del af Statens It's centrale maildatabaser er utilgængelige. Det rammer desværre ca. 65% af brugerne. Det betyder at disse brugere ikke kan sende og modtage mails.

Teknisk nyhed – SSO login på esas

Fra 15/12-2023 kan man logge ind i esas med SSO. Det kræver, at det er sat op på institutionen. Dette er afklaret i samarbejde med TEFO. For de institutioner der ikke har taget SSO i brug, vil der ikke være nogen ændring.

Handlinger tilknyttet webside