Gå til indhold

Webinar om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet

Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 15. september 2020 fra 15:00 til 16:30
  • Hvor Online

Formål og målgruppe

På webinaret vil I blive introduceret til, hvad en Erasmus-akkreditering er og hvordan ansøgningsprocessen foregår. Webinaret henvender sig til offentlige og private organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år, herunder medarbejdere og frivillige i eksempelvis ungdomsskoler, foreninger, kommuner og NGO'er.

Hvorfor søge om en Erasmus-akkreditering?

Erasmus-akkreditering er et værktøj til organisationer, der ønsker at styrke international udveksling og samarbejde, og som planlægger regelmæssigt at gennemføre mobilitetsaktiviteter.

Akkrediterede Erasmus-organisationer vil få forenklet adgang til at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter i det fremtidige Erasmus-program (2021-2027). Akkrediteringen er en mulighed, men ikke et krav for at søge om Erasmus-midler fremadrettet. 

At have en Erasmus-akkreditering kan give mange fordele for jeres organisation, som f.eks.:

  • Nem adgang til bevillinger
    Med en Erasmus-akkreditering har I nem adgang til løbende at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter, og I behøver ikke at skrive detaljerede planer og aktiviteter hver gang.
  • Mulighed for at vokse og udforske
    Erasmus-akkreditering giver jer mulighed for at afprøve nye ting: en ny type aktivitet, en ny partnerorganisation - alt sammen uden at I behøver at skrive endnu en komplet ansøgning.
  • Investering i fremtiden
    Med en nem og løbende adgang til bevillinger kan I fokusere på jeres langsigtede mål og bruge mobilitetsaktiviteter til gradvist at hæve kvaliteten af ​​ungdomsarbejdet i jeres organisation til et nyt niveau.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Tilmelding og adgang til webinaret

  • Tilmelding til webinaret [inaktivt link]
  • Behandling af personoplysninger [inaktivt link]

Tilmeldingsfristen er mandag den 14. september 2020. Alle tilmeldte vil senest den 15. september modtage et link til webinaret. Webinaret foregår på dansk via Zoom.

Til sidst i webinaret har I mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen. I får ikke brug for mikrofon eller webcam.

Kontakt

Christian Boye Rasmussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 79 91
Email: chbr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. februar 2024

Afsendere