- Kontakt
-
Louise FrilundFuldmægtigTlf.: +45 72 31 82 81Email: lfr@ufm.dk
-
Christian Boye RasmussenFuldmægtigTlf.: +45 72 31 79 91Email: chbr@ufm.dk
Webinar om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet
Tid og sted
Formål og målgruppe
På webinaret vil I blive introduceret til, hvad en Erasmus-akkreditering er og hvordan ansøgningsprocessen foregår. Webinaret henvender sig til offentlige og private organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år, herunder medarbejdere og frivillige i eksempelvis ungdomsskoler, foreninger, kommuner og NGO'er.
Hvorfor søge om en Erasmus-akkreditering?
Erasmus-akkreditering er et værktøj til organisationer, der ønsker at styrke international udveksling og samarbejde, og som planlægger regelmæssigt at gennemføre mobilitetsaktiviteter.
Akkrediterede Erasmus-organisationer vil få forenklet adgang til at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter i det fremtidige Erasmus-program (2021-2027). Akkrediteringen er en mulighed, men ikke et krav for at søge om Erasmus-midler fremadrettet.
At have en Erasmus-akkreditering kan give mange fordele for jeres organisation, som f.eks.:
- Nem adgang til bevillinger
Med en Erasmus-akkreditering har I nem adgang til løbende at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter, og I behøver ikke at skrive detaljerede planer og aktiviteter hver gang. - Mulighed for at vokse og udforske
Erasmus-akkreditering giver jer mulighed for at afprøve nye ting: en ny type aktivitet, en ny partnerorganisation - alt sammen uden at I behøver at skrive endnu en komplet ansøgning. - Investering i fremtiden
Med en nem og løbende adgang til bevillinger kan I fokusere på jeres langsigtede mål og bruge mobilitetsaktiviteter til gradvist at hæve kvaliteten af ungdomsarbejdet i jeres organisation til et nyt niveau.
- Yderligere information om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet på styrelsens hjemmeside
- Yderligere information om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet på Europa-Kommissionens hjemmeside
Arrangør
Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.
Tilmelding og adgang til webinaret
Tilmeldingsfristen er mandag den 14. september 2020. Alle tilmeldte vil senest den 15. september modtage et link til webinaret. Webinaret foregår på dansk via Zoom.
Til sidst i webinaret har I mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen. I får ikke brug for mikrofon eller webcam.