Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Informationsmøde om mobilitetsprojekter i Erasmus+ for unge og ungdomsarbejdere

Informationsmøde om mobilitetsprojekter i Erasmus+ for unge og ungdomsarbejdere

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år, til online-informationsmøde om tilskudsmulighederne i det nye Erasmus+-program (2021-27).
Kontakt
Christian Boye Rasmussen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 79 91
Email: chbr@ufm.dk
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

13. april 2021 fra kl. 14:00 til 16:00
Online

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til alle organisationer, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år gennem ikke-formel og uformel læring, eksempelvis ungdomsklubber, ungdomsskoler, NGO'er, højskoler og foreninger. Uformelle grupper af unge mellem 13 og 30 år kan også deltage. 

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil præsentere tilskudsmulighederne for mobilitetsprojekter i det nye Erasmus+, dvs. ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere, og Youth Participation Activities.

  Programguiden for den nye programperiode er endnu ikke offentliggjort, men forventes offentliggjort ultimo marts, hvorefter den vil være tilgængelig her på hjemmesiden. Styrelsen forventer ansøgningsfrist for mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere medio maj.

  Informationsmødet vil foregå på dansk.

  I forlængelse af informationsmødet afholder styrelsen en online Q&A-session den 27. april 2021 kl. 14.00-15.30 for alle, som er i gang med en ansøgning til enten ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere eller Youth Participation Activities. Her vil I som deltagere få mulighed for at stille spørgsmål vedrørende jeres ansøgning.

  Tilmelding

  Tilmeldingsfristen udløb fredag den 9. april.

  Har du spørgsmål, kan du kontakte ungdom@ufm.dk.

  Senest opdateret 12. april 2021