Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Webinar: Søg midler til solidaritetsprojekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps Webinar: Søg midler til solidaritetsprojekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps

Webinar: Søg midler til solidaritetsprojekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et webinar om Det Europæiske Solidaritetskorps. Lær mere om programmet og dine muligheder for at søge tilskud til solidaritetsprojekter; små frivilligprojekter initieret og implementeret af unge.
Kontakt
Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk
Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk

Tid og sted

24. august 2021 fra kl. 15:30 til 16:30
Online

Målgruppe

Unge, der er interesseret i at starte deres eget solidaritetsprojekt og ønsker at høre mere om muligheden for at søge midler gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.

Information

Et solidaritetsprojekt er et frivilligprojekt for unge, der skaber en positiv forandring i samfundet. Mulighederne for projekter er uendelige, så længe projektets formål bidrager til positiv forandring og solidaritet i samfundet. Emner kan for eksempel være klima, integration, inklusion af udsatte, demokratisk dannelse, sundhed, fælleskab og meget mere.

Projektet kan vare fra 2 til 12 måneder, og I skal i projektgruppen være mindst 5 unge bosat i Danmark. Som projektledere har I mulighed for at styrke jeres personlige kompetencer til gavn for jeres både jeres personlige udvikling og jeres fremtidige studie- og arbejdsliv.
Har du en idé til et projekt? Så har vi midler du kan søge.

På webinaret viser vi eksempler på tidligere solidaritetsprojekter, vi fortæller mere om kravene for at søge, og vi svarer på de spørgsmål, I måtte have.

Det er gratis at deltage.

OBS: Mødet afholdes også på engelsk fra klokken 16.45 til 17.45.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Tilmelding og adgang til informationsmødet

Sidste frist for tilmelding er 23. august, 2021

Du vil dagen før få tilsendt et link til informationsmødet, der foregår via Zoom.

Senest opdateret 17. august 2021