Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2022 Webinar om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner Webinar om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner

Webinar om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer pædagoger, lærere, undervisere, vejledere, internationale koordinatorer og ledere til informationsmøde om tilskudsrammerne for enkeltstående mobilitetsprojekter (uden akkreditering) i Erasmus+-programmet (2021-2027).

Tid og sted

19. januar 2022 fra kl. 14:00 til 16:00
Zoom

Målgruppe

Dagtilbud og grundskoler, almene og erhvervsrettede ungdomsuddannelser samt udbydere af formel og ikke formel voksenuddannelse.

Webinaret henvender sig til alle, der ikke i forvejen er akkrediteret til den nye Erasmus+-programperiode 2021-2027, men gerne vil gennemføre internationale mobilitetsaktiviteter i det kommende skoleår og/eller fremover.

Nye såvel som tidligere Erasmus+-ansøgere, herunder tidligere ansøgere af skoleudvekslingspartnerskaber (KA229-projekter), er velkomne, idet mobilitet med elever fra 2021 hører til i denne og samme aktion som mobilitet for medarbejdere og ledere (KA122)     

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil præsentere tilskudsmulighederne i det nye Erasmus+programs Key Action 122, dvs. mulighederne for tilskud til efteruddannelsesophold for medarbejdere samt mulighederne for tilskud til mobilitet for kursister i voksenlæringssektoren og  for elever i grundskolen, på erhvervsuddannelserne, i gymnasiet, på FGU eller STU.

På webinaret vil vi også gennemgå ansøgningsskemaet. 

KA122 samler de aktioner, som tidligere ansøgere/tilskudsmodtagere vil have kendt som KA101, KA102, KA104 og KA229 (skoleudvekslingspartnerskaberne) i den forgangne programperiode (2014-2020).    

Der er ansøgningsfrist for enkeltstående mobilitetsprojekter 23.februar 2022

Webinaret vil foregå på dansk.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet. 

 • Tilmeld dig webinaret d. 19. januar (senest d. 17. januar) 

  Spørgsmål

  Har du sektorspecifikke spørgsmål, kan du kontakte:

  • (Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse)

  Læs mere

  Senest opdateret 18. januar 2022