Gå til indhold

Projekter

Læs mere om DFiR's aktuelle og tidligere projekter om forsknings- og innovationspolitiske emner

Aktuelle projekter

Her finder du en oversigt over DFiR's aktuelle projekter. 


2024

Innovative SMV’er – rige og robuste samfund har kloge virksomheder

I projektet undersøger DFiR forskellige aspekter af det offentlige innovationsfremmesystem, med henblik på at kortlægge eventuelle potentialer for en styrkelse af rammevilkårene for videnbaseret innovation for små- og mellemstore virksomheder (SMV’er).

Forskningsinformeret velfærdsinnovation 

I projektet Forskningsinformeret velfærdsinnovation undersøger DFiR, hvordan man bedst understøtter, at forskning og udvikling kan informere og kvalificere de kommunale velfærdsopgaver til gavn for borgere og samfund. 


Tidligere projekter 

Her finder du en oversigt over DFiR's aktuelle projekter. 


2023

Universiteter for fremtiden

I anledning af 20-året for universitetsloven undersøger DFiR, om universitetssektorens styrings- og finansieringsstruktur er fremtidssikret.  

Praksis ind i forskning - forskning ud i praksis 

I anledning af at professionshøjskoler og erhvervsakademier i 2013 fik en ny forpligtigelse til at foretage praksisnære og anvendelsesorienterede forsknings- og udviklingsaktiviteter, undersøger DFiR disse aktiviteters plads i det danske forsknings- og innovationslandskab. 


2022

Klimamål og midler 

I projektet Klimamål og midler undersøger DFiR, hvorvidt forsknings- og innovationssystemet er indrettet bedst muligt, i forhold til at kunne understøtte klimalovens mål.  

God tværfaglighed i forskning og innovation 

I projektet God tværfaglig forskning og innovation undersøger DFiR, hvad potentialet er i tværfaglig og mangfoldighed, og hvordan vi bedst kan understøtte det.


Projekter afsluttet før 2022

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. februar 2024