Gå til indhold

Få støtte til din innovative ideer med CASSINI Challenges

Der er åbent for ansøgning til anden runde af EUSPA’s CASSINI Challenges konkurrence for innovativ, kommerciel udnyttelse af satellitdata. Personer og virksomheder fra EU kan deltage med enten prototyper (Deadline 9. februar 2024) eller produkter (Deadline 19. april 2024). Præmiepulje på 1.000.000€.

Der er nu åbent for ansøgning til anden runde af EUSPA’s CASSINI Challenges konkurrence. Formålet med konkurrencen er at støtte udviklingen af ​​innovative kommercielle løsninger - såsom mobilapps eller hardwarebaserede løsninger - der udnytter data fra Galileo og/eller Copernicus.

Personer og virksomheder fra EU kan deltage med innovative ideer og løsninger der bygger på EUs rum-data. De foreslåede produkter eller prototyper skal være innovative og have demonstreret at de retter sig mod et klart markedsbehov. Der er afsat 1000.000 Euro til de bedste ideer og udvalgte deltagere kan vinde op til 100.000 Euro. Det er muligt at deltage med løsninger både på prototype og produkt-stadiet. Der er tre forskellige spor for deltagere; Next Generation Challenge, Sustainable Future Challenge og Emerging Technologies Challenge.

Kontakt

Hjalte Osborn Frandsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 91 25
Email: hof@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen