Gå til indhold

Seminar for skole- og ungdomssektoren om improvisering som metode

Arbejder du med eller underviser du unge i alderen 14-19 år, så tag med til Polen og bliv inspireret til at bruge improvisering som metode. Søg inden 4. november 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. december 2018 til 16. december 2018
  • Hvor Warszawa, Polen

Målgruppe

Seminaret er for skole- og gymnasielærere, ungdomsarbejdere, ungdomsledere, trænere og andre, som til dagligt arbejder med eller underviser unge. 

Formål

I løbet af fire dage (+ to rejsedage) vil du blive introduceret til metoden "applied improvisation", samt hvordan metoden kan anvendes i både formelle og ikke-formelle læringsprocesser. Seminaret vil især fokusere på vigtigheden af at begå fejl, herunder hvordan fejl kan bidrage til at øge læringen, styrke selvtilliden og frigøre kreativitet blandt unge.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Kontaktseminaret finder sted i Warszawa i Polen og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 4. november 2018.

Der er lukket for tilmelding.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 26. juni 2024

Afsendere