Gå til indhold

2018

Stockholm: Mød samarbejdspartnere ved seminar om "Early Childhood Education and Care”
Det svenske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar, hvor du kan møde europæiske kolleger, der også arbejder med kvalitet inden for tidlig læring og pædagogik, "early childhood educatin and care". Seminaret vil klæde dig på til at ansøge om tilskud til fremtidigt projektsamarbejde.
Webinar: Informationsmøde om ansøgningsrunden 2018 til Sector Skills Alliances
EU-kommissionen holder webinar om ansøgningsrunden i februar 2018 til Sector Skills Alliances. Det sker den 1. december 2017 kl. 14.00-16.20. Sector Skills Alliances er større europæiske samarbejdsprojekter, der har til formål at identificere sektorspecifikke arbejdsmarkedsbehov.
Belgien: Kontaktseminar for erhvervsuddannelsesinstitutioner
Det belgiske Erasmus+ kontor afholder kontaktseminar for erhvervsuddannelsesinstitutioner, der ønsker at etablere nye Erasmus+ mobilitetsprojekter inden for de tekniske erhvervsuddannelser
Køln: Kontaktseminar for erhvervsuddannelsesinstitutioner
Det tyske Erasmus+ kontor afholder kontaktseminar for erhvervsuddannelsesinstitutioner med fokus på at udvikle nye og kreative ideer til mobilitetsprojekter mellem Finland, Frankrig, Norge, Sverige, Tyskland og Danmark
Webinar om nye digitale administrative løsninger til Erasmus+ Videregående
Webinar om de seneste digitale løsninger inden for administrationen af Erasmus+ Videregående uddannelse
Dublin: Kom på kursus for skolelærere om kreative metoder til facilitering af læring
Det irske Erasmus+-kontor arrangerer kurset ”Professional Development Opportunity for teachers: Creative methods for facilitating learning”, hvor du kan lære om ikke-formelle læringsmetoder og tilgange. Kurset vil give mulighed for at møde europæiske kolleger og finde samarbejdspartnere.
Mød samarbejdspartnere ved seminaret "Participating and Learning Child” i Finland
Det finske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar, hvor du kan møde europæiske kolleger og få mulighed for at dele erfaringer, diskutere udfordringer og finde måder at forbedre børns aktive deltagelse og læring på. Seminaret vil klæde dig på til at søge om tilskud til fremtidigt samarbejde.
Køln: Seminar med fokus på kvaliteten af mobilitetsprojekter i skolesektoren
Det tyske Erasmus+ kontor arrangerer seminaret "Towards high quality in KA1 mobility projects for school education staff – a dialogue between National Agencies, Course providers and Schools".
Seminar om digitale kompetencer i Tallinn
Det estiske Erasmus+ kontor arrangerer seminaret "Digital competences in Education and Training", hvor du kan mødes med europæiske kolleger på tværs af uddannelsessektorer. Seminaret vil klæde dig på til at ansøge om tilskud til fremtidigt Erasmus+ projektsamarbejde.
Gratis onlinekursus om Erasmus+ Ungdom
Arbejder I med unge, og vil I vide mere om tilskudsmulighederne i Erasmus+ Ungdom? Så tilmeld jer kurset 'Erasmus+ Funding Opportunities', hvor I både får tips og tricks til jeres næste projekt samt grundlæggende viden om Erasmus+ Ungdom.
Seminar i Prag om eTwinning og skoleudvekslingspartnerskaber
Det tjekkiske Erasmus+ kontor arrangerer et seminar om brugen af eTwinning i Skoleudvekslingspartnerskaber, hvor du kan lære om eTwinning og få lejlighed til at mødes og netværke med eventuelle fremtidige partnere.
Konference om kvalitet i de videregående uddannelser
Den svenske myndighed for videregående uddannelser Universitetskanslersämbetet (UKÄ) arrangerer konferencen Current Priorities and Future Challenges: Higher Education in the Nordic Region, hvor der er fokus på kvalitet i videregående uddannelse på tværs af de nordiske lande.
Nordic Master-webinar om ansøgningsproces 2018
Planlægger din institution at søge midler til at oprette en Nordic Master, så deltag i webinar om ansøgningsprocessen den 4. juni 2018 kl. 12.00-14.30
Studiebesøg i Finland om digitalt ungdomsarbejde
Kom med til Helsinki og lær om, hvordan digitale redskaber og spil kan integreres i jeres ungdomsarbejde. Studiebesøget arrangeres af det finske Erasmus+ kontor i samarbejde med Finlands nationale center for ekspertise i digitalt ungdomsarbejde, Verke.
Kontaktseminar i Portugal om ungdomsudvekslinger
Søg om at komme med på kontaktseminaret "Make the Move" i landsbyen Marmeleira, hvor du både kan finde nye partnere samt få indblik i, hvordan ungdomsudvekslinger kan berige lokalsamfundet.
Træningskursus i det nordlige Finland om Erasmus+ ungdomsudvekslinger
Træningskurset "Star of Europe" arrangeres af Finlands nationale agentur for Erasmus+ og henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ønsker et indgående kendskab til alle faser af en ungdomsudveksling.
Træningskursus i Bulgarien for ungdomsarbejdere
Bliv klogere på, hvordan I gennem Erasmus+ kan samarbejde internationalt og styrke jeres strategiske planlægning af projekter for ungdomsarbejdere.
Træningskursus i Holland om mobilitetsprojekter for unge og ungdomsarbejdere
Er du ungdomsarbejder eller -leder, og har du endnu ikke prøvet at gennemføre et internationalt projekt? Så kom med til Holland og bliv introduceret til mulighederne inden for Erasmus+!
Træningskursus i Georgien om digital og interkulturel dialog
Den 29. juli til 5. august 2018 kan du som ungdomsarbejder lære mere om, hvordan digitale værktøjer kan fremme interkulturel dialog.
Deltag i Economic Forum of Young Leaders
For 13. gang afholdes Economic Forum of Young Leaders, som byder velkommen til 400 unge ledere fra 35 lande. I 2018 foregår konferencen i Nowy Sącz i Polen.
Træningskursus om kvalitet i frivilligprojekter
Er I sende- eller modtagerorganisation for frivillige? Så deltag i træningskurset 'SOHO' den 21.-25. november 2018, og få inspiration til at forbedre kvaliteten i jeres projekter.
Træningskursus om mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom
Er du ungdomsarbejder eller -leder, og har du endnu ikke erfaring med projekter inden for Erasmus+? Så kom med på træningskurset 'Appetiser' i Letland og få inspiration!
Træningskursus for ungdomsarbejdere om inklusion og frivillighed
Den 10.-14. december 2018 kan I som ungdomsarbejdere deltage i 'Inclusive Volunteering in Social Enterprises' i Glasgow. Søg senest 3. september.
Studiebesøg om inklusion for frivilligorganisationer
Kom med på et kombineret studiebesøg og kontaktseminar, hvor I både kan møde nye partnere samt få inspiration til inklusionsprojekter. Ansøg senest den 16. september 2018.
Seminar om længerevarende mobilitet for elever i skoleudvekslingspartnerskaber
Det spanske Erasmus+kontor arrangerer seminaret “Long-term Study Mobility (School Exchange partnerships)” på Tenerife, hvor du kan lære om potentialet i længerevarende mobilitet (2-12 måneder) for elever og møde mulige partnere til fremtidige skoleudvekslingspartnerskaber.
Træningskursus for ungdomsarbejdere om unge flygtninge
Ønsker I inspiration til at inkludere unge flygtninge i jeres ungdomsarbejde? Så søg om at komme med på dette todelte træningskursus inden den 9. august 2018.
Træningskursus i Erasmus+ Ungdom strategiske partnerskaber
Træningskurset 'KA2 Unveiled' introducerer dig til mulighederne inden for strategiske partnerskaber og transnationale ungdomsinitiativer. Søg inden den 9. september 2018.
Seminar om europæisk kulturarv for Erasmus+ Voksen-sektoren
Det spanske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar i Santiago de Compostela om europæisk kulturarv, hvor du kan møde mulige europæiske partnere og vil blive klædt på til at søge om tilskud til fremtidigt samarbejde.
Erasmus+ kontaktseminar om medarbejdermobilitet på EUD-området
Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar i Dublin den 26.-28. november 2018. Seminaret vil være fokuseret på medarbejdermobilitet i erhvervsuddannelsesorganisationer gennem Erasmus+ programmet.
Seminar om at forbedre adgang, deltagelse og kvalitet i voksenlæring
Det luxembourgske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar i Luxembourg City om forbedring i voksenlæring, hvor du kan udveksle og lære om nye good practices og netværke med andre organisationer, der kan resultere i fremtidigt Erasmus+ samarbejde.
Nordplus Voksen kontaktseminar om kulturarv
Nordplus Voksen inviterer til kontaktseminar med temaet: Kulturarv. Seminaret skal skabe muligheder for at finde nye samarbejdspartnere og generere idéer til fremtidige projekter.
Træningskursus for mentorer i Erasmus+ Ungdom
Er du ungdomsarbejder eller -leder, og ønsker du at give din viden og ekspertise videre til andre? Så tag med til Estland, hvor du kan blive klædt på til at varetage en mentorrolle i forbindelse med projekter i Erasmus+ Ungdom.
Gratis onlinekursus om ungdomspolitik
Arbejder I med unge, og vil I vide mere om ungdomspolitik og dets elementer, udvikling, implementering og evaluering? Så tilmeld jer kurset 'Essentials of Youth Policy', som begynder den 8. oktober 2018.
Konference om værdibaseret ungdomsarbejde og ikke-formel læring
Den 14.-18. december 2018 afholdes 'The Value Fair 2018', som fokuserer på hvordan værdier som ære, respekt, empati, solidaritet og integritet kan promoveres og formidles gennem ikke-formel læring. Ansøg senest 17. oktober 2018.
Kontaktseminar med fokus på inklusion i projekter
Overvejer I at søge tilskud til projekter i Det Europæiske Solidaritetskorps? Så tag med til Slovenien og mød nye partnere. Ansøg inden den 11. november 2018.
Seminar om nye skoleudvekslings- og eTwinning-partnerskaber
Det cypriotiske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar i Larnaca, Cypern, om en ny generation af Erasmus+ skoleudvekslings- og eTwinningpartnerskaber. Skoleledere- og lærere får muligheden for at møde hinanden og planlægge kvalitetssamarbejde med brugen af eTwinning.
Seminar for skole- og ungdomssektoren om improvisering som metode
Arbejder du med eller underviser du unge i alderen 14-19 år, så tag med til Polen og bliv inspireret til at bruge improvisering som metode. Søg inden 4. november 2018.
Gentofte: Informationsmøde om tilskud til Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i Gentofte om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren.
Gentofte: Skriveseminar for Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til skriveseminar i Gentofte om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren.
Odense: Informationsmøde om tilskud til Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i Odense om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren.
Viborg: Informationsmøde om tilskud til Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i Viborg om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus i skole- og voksensektoren.