Gå til indhold

Kursus for nybegyndere i Det Europæiske Solidaritetskorps

Lær, hvordan I kan komme i gang med internationale frivilligprojekter for alle unge uanset baggrund, erfaring og handicap.
  • Tid og sted
  • Hvornår 22. november 2021 til 26. november 2021
  • Hvor Danhostel Ishøj Strand
    2635 Ishøj

Målgruppe

Kurset 'Mobility Taster for Inclusion Organisations - Focus on Volunteering' er for organisationer, der arbejder med inklusion af unge mennesker, der kommer fra svære baggrunde eller har fysiske eller psykiske handicap. Kurset er for nybegyndere i Det Europæiske Solidaritetskorps.

Indhold

Kurset varer tre hele dage, og undervejs lærer I om EU-programmet Det Europæiske Solidaritetskorps og de muligheder, som programmet giver for at arrangere frivilligophold for alle unge mellem 18 og 30 år uanset baggrund. Et frivilligophold kan være en livsforandrende mulighed for et ungt menneske, der kommer fra svære kår, er handicappet eller har andre specielle behov. 

På kurset får I konkrete eksempler på, hvilke muligheder der er for frivilligophold, I møder andre organisationer, der arbejder med inklusion af unge mennesker, og I får viden om, hvilken økonomisk støtte I kan få, og hvordan man søger tilskud. 

Ansøgning om deltagelse

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. 

Rejseudgifter til kurset (op til 500 euro) dækkes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Alle andre udgifter i forbindelse med kurset dækkes af arrangørerne, som er SALTO Inclusion and Diversity Resource Centre i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Kurset finder sted i Ishøj og foregår på engelsk.

Ansøgningsfristen er den 7. oktober 2021.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 30. april 2024

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps