Gå til indhold

Arrangementer

Her finder du en oversigt over kommende arrangementer og møder om udveksling og internationale projekter.
Viser 1-17 af 17 resultater
12.
december 2023
Webinar om samarbejdsprojekter i Erasmus+: Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships (KA2)

Online - link bliver tilsendt Der bliver afholdt to onlinemøder, som indholdsmæssigt er ens: 12. december 2023 kl. 13-15 og 10. januar 2024 kl. 14-16

Få viden om, hvordan organisationer kan søge tilskud fra Erasmus+ til samarbejdsprojekter, som f.eks. fremmer videndeling, kapacitetsopbygning og udvikling af metoder på tværs af landegrænser.

13.
december 2023
FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+

FGU Trekanten Boulevarden 19D 7100 Vejle

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+.

09.
januar 2024
Onlineseminar: Inklusion i Erasmus+-mobilitetsprojekter

Online dagligt i tidsrummet 14.00-18.00

Er du ny inden for Erasmus+, og ønsker du at få mere viden om mobilitetsprojekter? Så inviterer det rumænske kontor for Erasmus+ til et onlineseminar med fokus på enkeltstående mobilitetsprojekter under emnet ”inklusion”.

10.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for danske idrætsforeninger (KA182-SPO)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer, til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

11.
januar 2024
Informationsmøde om tilskudsmuligheder på ungdomsområdet i Erasmus+

Online

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et online-informationsmøde om tilskudsmulighederne i Erasmus+ på ungdomsområdet. Det omfatter følgende projekttyper: Ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere, Youth Participation Activities og DiscoverEU Inclusion.

12.
januar 2024
Beyond Borders - Et seminar med fokus på eTwinning

Dublin, Irland

Det irske kontor for Erasmus+ inviterer til et seminar om online-platformen eTwinning. Det består af to sessioner: Et onlinemøde den 12. januar og et fysisk seminar den 24.-26 januar 2024 i Dublin.

15.
januar 2024
Online-skriveseminar: Få hjælp til din Nordplus-ansøgning

Online, Zoom.

Få tips og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2024.

16.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i skolesektoren (KA122-SCH)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser (skolesektoren), til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende elever, pædagoger, lærere og ledere m.fl. på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

17.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i erhvervsuddannelsessektoren (KA122-VET)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle institutioner og organisationer, der arbejder med erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, herunder også FGU og STU, til at høre om, hvad et enkeltstående mobilitetsprojekt giver af muligheder for at sende elever og medarbejdere på udlandsophold.

18.
januar 2024
Webinar om efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren (KA122-ADU)

Online - som tilmeldt deltager får man tilsendt et link dagen før webinaret.

Webinar med information om mulighederne i efter- og videreuddannelsesprojekter (enkeltstående mobilitetsprojekter, KA122) i voksenlæringssektoren. Under webinaret vil vi gennemgå rammer, muligheder og krav samt lave nedslag i det online ansøgningsskema.

Handlinger tilknyttet webside