Gå til indhold

Internationalt seminar om Erasmus+-mobilitetsprojekter inden for voksenuddannelsesområdet

Det tyske kontor for Erasmus+ inviterer nytilkomne inden for Erasmus+ til seminar om mobilitetsprojekter for voksne kursister med færre muligheder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. maj 2024 til 29. maj 2024
  • Hvor Bergisch Gladbach, Tyskland.

Bergisch Gladbach Målgruppe

Seminaret henvender sig til repræsentanter fra voksenuddannelsesområdet, der er nye inden for Erasmus+ og er interesseret i at lave mobilitetsprojekter. Du kan f.eks. arbejde som lærer, leder, projektkoordinator eller lign.
Din organisation skal være villig til at sende egne kursister afsted og/eller modtage kursister fra kommende samarbejdspartnere.

Formål

Formålet med seminaret er at blive klogere på mulighederne for mobilitetsprojekter for voksenkursister med færre muligheder samt at arbejde med kursistinddragelse i planlægning af fremtidige projekter.

På seminaret vil følgende spørgsmål bl.a. blive diskuteret:

  • Hvilke institutioner kan kursister sendes til?
  • Hvad kan kursisterne foretage sig under deres ophold i Europa?
  • Hvad er fordelene ved at sende kursister med færre muligheder på uddannelsesophold i udlandet?

Seminaret vil bestå af oplæg og netværksaktiviteter, hvor deltagerne får mulighed for at finde projektpartnere og udvikle projektidéer inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til én deltager til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist

15.01.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Afsendere