Gå til indhold

Kom på studiebesøg i Frankrig og få viden om kunsthåndværk og kulturarv

Det franske kontor for Erasmus+ inviterer til studiebesøg med formålet om at udforske nye undervisningsmetoder inden for kunst, håndværk og kulturarv.
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. maj 2024 til 24. maj 2024
  • Hvor Paris, Frankrig

Louvre i Paris

Målgruppe

Dette seminar henvender sig til dig, der arbejder inden for erhvervsuddannelses-, skole- eller det videregående uddannelsesområde.
Du kan f.eks. arbejde som lærer, underviser, eller leder på en uddannelsesinstitution.

Seminaret er rettet mod Erasmus+-samarbejdsprojekter, hvor både nytilkomne og erfarne inden for Erasmus+ er velkomne.

Formål

Formålet med seminaret er at fremme udviklingen af nye undervisningsmetoder inden for kunst, håndværk og kulturarv, hvor en vigtig del af dette er dedikeret til at fremme kunst og håndværk blandt unge.

Du vil komme på to studiebesøg, hvor elever, lærlinge og studerende bliver undervist i kunst og kulturarv. Foruden studiebesøgene vil der også være oplæg, gruppearbejde og sociale aktiviteter.

Studiebesøgende vil give mulighed for udveksling af praksis og udforskning af nye undervisnings- og læringsmåder vedrørende følgende områder: møbler, tekstiler, indretning og forgyldning. På studiebesøgene vil der bl.a. være fokus på bæredygtig udvikling og nye teknologier.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

14.04.2024

Ansøgning

Ansøgningen foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rune Wulff Christensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 68
Email: rwc@ufm.dk

Afsendere