Gå til indhold

Administrer et Erasmus+ mobilitetsprojekt for ungdomsarbejdere fra 2021 (KA153)

Har du fået tilskud til et mobilitetsprojekt for ungdomsarbejdere i 2021? Her finder du de dokumenter, du skal bruge til at administrere dit tilskud.

Kontraktbilag

Din kontrakt henviser til disse fire dokumenter. Det er de regler, du skal følge, når du administrerer Erasmus+ projektet.

Administrative dokumenter

De administrative dokumenter hjælper dig, når du afrapporterer dit tilskud i Beneficiary Reports Module (afrapporteringsmodul).

Programme Guide

Alle regler for et Erasmus+ mobilitetsprojekt  for ungdomsarbejdere 2021 findes i Programme Guide.

Beneficiary Module

Beneficiary Module (BM) er det system, du skal administrere alle projekter med tilskud fra Erasmus+, når I har fået bevilget tilskud i 2021.

Hvis du har spørgsmål til administrationen af jeres projekt i Beneficiary Module eller Mobility Tool+, så kontakt os på .

ORS-Organisation Registration System

I Organisation Registration System registreres oplysninger om organisationer, der søger om tilskud, eller som er partnere i et Erasmus+ projekt

Se her, hvordan du f.eks. ændrer kontaktperson eller uploader dokumenter i Organisation Registration System.

  Formidling af dit projekt

  Formidling af Erasmus+-projektet er en del af administrationen.

  Behandling af data og personoplysninger

  Europa-Kommissionen stiller forskellige IT-systemer til rådighed, som skal anvendes i forbindelse med administrationen af jeres Erasmus+-tilskud. Alle data, som indtastes i de forskellige IT-systemer, bliver opbevaret i databaser hos Europa-Kommissionen.

  Klagevejledning

  Du har mulighed for at klage over denne afgørelse til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement (www.ufm.dk). Klagen sendes til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement (klage@ufm.dk). Du må gerne notere i overskriften/emnefeltet, at klagen vedrører Erasmus+.

  Hjælp til administration   

  Har du spørgsmål til afrapportering eller bilag, kontakt 

  Har du spørgsmål vedr. evt. ændringer i jeres godkendte mobilitetsprojekt for ungdomsarbejdere, kontakt

   

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 10. august 2023

  Afsendere