Gå til indhold

Søg tilskud til Youth Participation Activities

Her guider vi dig igennem din ansøgning om tilskud Youth Participation Activities

Ansøgningsfrister

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024 kl. 12.00
Ansøgningsfrist: 1. oktober 2024 kl. 12.00

6 trin til din ansøgning

Søg tilskud

1. Programguide for Erasmus+

Inden du ansøger, skal du sikre, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit Erasmus+-projekt - herunder de finansielle betingelser. Dem finder du i programguiden for Erasmus+.

  2. Din organisation skal have et EU Login

  Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til alle de elektroniske systemer, som relaterer sig til en Erasmus+ ansøgning.

  Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du i 2013 (eller senere) har lavet en ansøgning eller afrapportering gennem Aktive Unge, Livslang Læring-programmet eller Erasmus+. 

  3. Organisation Registration System

  Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System (ORS). Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

  Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være partner i en ansøgning uden at have et OID.

  Hvis din institution/organisation allerede har deltaget i et Erasmus+ projekt og har et OID-nummer, er det vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.

  Registrering i Organisation Registration System

  Disse dokumenter skal du uploade i Organisation Registration System:

  Financial Identification Form: Hvis du repræsenterer en forening (NGO), skal foreningen have et CVR-nummer og en NemKonto, og det er NemKontoen, som skal anføres i "Financial Registration Form". Du finder flere oplysninger herom ovenfor under "Information om Organisation Registration System".

  Legal Entity Form: Bemærk at der er flere forskellige skemaer, så det er vigtigt, at du vælger det skema, som passer til din organisation. "Natural person" bruges af uformelle grupper, "private" bruges fx af forening eller organisationer og "Public" bruges af offentlige institutioner.

  Senest revisorgodkendt årsregnskab: Hvis du repræsenterer en ikke-offentlig institution og søger om mere end 60.000 euro i tilskud, skal du også uploade organisationens senest godkendte årsregnskab, som både indeholder en resultatopgørelse og balance. Årsregnskabet skal være godkendt af revisor og/eller organisationens bestyrelse. Du skal også uploade årsregnskabet, hvis din organisation samlet set har tilskud fra Erasmus+, der overstiger 60.000 euro (alle tilskud fra jeres igangværende projekter lægges sammen med det ansøgte tilskud ved denne ansøgningsfrist). 

  4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

  Det kan være relevant, at du orienterer dig i følgende, inden du skriver din ansøgning:

  5. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

    Husk, at din organisation skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.

  Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

  Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration of Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

  Husk bilag til ansøgningen 

  Ud over Declaration of Honour skal du huske at udfylde og uploade et aktivitetsprogram for jeres 'Youth Partcipation Activities'. 

  Trinvis vejledning til ansøgningsproces

  Du kan også læse om processen for indsendelse af web-ansøgninger på Europa-Kommissionens hjemmeside:

  Se eksempler på ansøgningsskemaer på Europa-Kommissionens hjemmeside: 


   Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en database hos EU-Kommissionen:

   6. Ansøgningsskema 

   Du finder ansøgningsskemaet på den fælles portal for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps under 'Opportunities'. Her finder du også direkte adgang til Organisation Registration Systems ('Organisations') og Project Results Platform ('Projects') i navigationsmenuen.

    Læs mere om...

    • Youth Participation Activities

    Information om klagevejledning

    Kontakt

    Line Katja Mex-Jørgensen
    Fuldmægtig
    Tlf.: +45 72 31 84 06
    Email: lkmj@ufm.dk

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 23. august 2022

    Afsendere