Gå til indhold

Styrk din organisation med studiebesøg og kurser

Det er næsten omkostningsfrit for organisationer at styrke ungdomsarbejderes kompetencer og netværk ved at sende dem på kurser og studiebesøg i Europa.

Foråret er spækket med arrangementer for ungdomsorganisationer, foreninger, ungdomsskoler, ungdomsklubber eller andre typer af organisationer, der ønsker at styrke deres faglighed inden for ungdomsarbejde, lære mere om deres felt eller finde spændende partnere, de kan samarbejde med.

Mange af disse kurser eller studiebesøg bliver udbudt via SALTO-YOUTH, som er et netværk af ressourcecentre, der understøtter ungdomsarbejde i og uden for Europa. Medarbejderne skal afsætte tiden til kurset, men til gengæld dækkes udgifter til kurset, kost og logi af EU-programmerne Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps, og rejseudgifter (op til 750 euro) refunderes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

I april er der for eksempel mulighed for at deltage i Europe Goes Local-samarbejdet for kommunale aktører inden for ungdomsarbejde, hvor turen denne gang går til Litauen. På studieturen møder deltagerne projekter, der kan inspirere, og de møder repræsentanter inden for deres område.

Styrk jeres ungdomsarbejde
Foto: Unsplash

Mød partnere og bliv inspireret

Henover foråret afholder SALTO-YOUTH flere kontaktarrangementer, hvor der er mulighed for at møde ligesindede, udveksle erfaringer og blive inspireret af hinanden. Det er også muligt at finde potentielle partnere til projekter.

Arbejder din organisation med unge med intellektuelle udfordringer, har I mulighed for at deltage i et studiebesøg i Litauen, hvor organisationer fra flere lande deltager, og I har mulighed for at sparre med hinanden og høre om andres arbejde.

Kontakt

Alexander Clausen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 93
Email: alcl@ufm.dk

Afsendere