Gå til indhold

2021

Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus+ 2022
Europa-Kommissionen inviterer uddannelsesinstitutioner og organisationer til at ansøge om tilskud til læringsmobilitet og internationalt samarbejde via Erasmus+-programmet i 2022.
Ny mulighed for at søge Erasmus-akkreditering
Europa-Kommissionen tilbyder nu mulighed for at ansøge om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for voksen-, skole- og erhvervsuddannelsesområdet.
Ny mulighed for at søge om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet
Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering på ungdomsområdet.
Indkaldelse af ansøgninger til Det Europæiske Solidaritetskorps 2022
Europa-Kommissionen inviterer organisationer samt grupper af unge mellem 18 og 30 år til at ansøge om tilskud til projekter med fokus på solidaritet og frivillighed via Det Europæiske Solidaritetskorps
Indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2021
Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram, Nordplus, inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med uddannelse og læring inden for hele uddannelsesområdet, til at søge om tilskud i ansøgningsrunden for 2021.
Forskningsydelser til forskningssamarbejdet RAY
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger en forsker, der kan varetage opgaver i relation til Danmarks deltagelse i forskningssamarbejdet RAY – Research-based analysis of European youth programmes i perioden 2022-2024 (begge år inklusiv)
Annoncerings betingelser
Betalinger for annoncering
Opgavebeskrivelse
Opgavebeskrivelse
Konsulentkontrakt
Konsulentkontrakt
Indkaldelse af ansøgninger til Europæiske Universiteter 2022
Europa-Kommissionen indkalder ansøgninger til Europæiske Universiteter 2022.
DiscoverEU – 60.000 gratis interrailbilletter til unge
Har du altid drømt om at komme på Interrail? EU giver alle 18-årige mulighed for at få en gratis interrailbillet, der åbner hele Europa op for dig.
Genopslag: Evaluatorer til Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps søges
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger eksterne evaluatorer til at vurdere akkrediterings- og projektansøgninger samt afrapporteringer inden for EU-programmerne Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps i perioden 2022-2024.
Indkaldelse af ansøgninger til projekter under 'European Youth Together' 2022
Konsortier og ungdomsorganisationer kan nu søge op til henholdsvis 150.000 EUR og 500.000 EUR i tilskud til projekter, som fremmer netværk og europæisk medborgerskab gennem inddragelse af unge. Ansøgningsfristen er den 22. marts 2022 kl. 17.00.