Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Universiteter Økonomi Instruks til indberetning af studieaktivitet

Instruks til indberetning af studieaktivitet

Indberetningsinstruksen fastsætter reglerne for, hvordan universiteterne skal indberette studieaktivitet med henblik på at sikre en ensartet tildeling af bevillinger til uddannelse.
Kontakt
Rune Skov Hansen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 66
Email: rsh@ufm.dk
Raeed Ali
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 89 12
Email: rea@ufm.dk

Instruks til indberetning af studieaktivitet

Uddannelses- og Forskningsministeriet fastsætter instruks til opgørelsen af ressourceudløsende studieaktiviteter og optagelsestal med henblik på at sikre, at tildeling af bevillinger og tilskud til studieaktiviteter foregår på et korrekt og ensartet grundlag, samt for at sikre, at der opsamles, indberettes og offentliggøres korrekte data for studieaktiviteten. Bemærk at indberetningsinstruksen frem til 2018 er blevet omtalt som myndighedskrav.

Her på siden kan du finde den gældende indberetningsinstruks samt instruks et halvt år tilbage. Desuden finder du regler for indberetning i relation til betalende udenlandske studerende.

Regler for indberetning af studieaktivitet

De nærmere regler for indberetning af studieaktivitet og optagelsestal fremgår af dokumentet med indberetningsinstruks, og gyldige værdier i forbindelse med indberetningen fremgår af kodebilaget.

Senest opdateret 02. september 2020