Gå til indhold

En verden af viden - Det Frie Forskningsråds internationale samarbejde 2008

Forsideillustrations tekst mangler
En Verden af Viden, Det Frie Forskningsråds internationale samarbejde 2008 præsenterer og synliggør rådets arbejde med at styrke og videreudvikle internationaliseringen af dansk forskning.
: 14. januar 2009
: 1903-4113
: 1903-6256
: Det Frie Forskningsråd
: 34

Om publikationen

Det Frie Forskningsråd (DFF) afsætter betydelige midler til initiativer, der kan styrke den danske deltagelse i internationalt forskningssamarbejde. Målet er at støtte de bedste danske forskere og forskergruppers mulighed for at koordinere og udvikle deres forskningssamarbejde på tværs af landegrænserne og dermed ruste Danmark endnu bedre til at møde globaliseringens udfordringer.

DFF deltager i en række internationale forskningssamarbejder og -fora for at få indflydelse på internationale forskningsprogrammer og -politik. Det betyder, at rådet bidrager til beslutninger, der har afgørende betydning for udviklingen af den europæiske grundforskning.

Publikationen præsenterer DFF's internationale samarbejde på følgende områder:

  • Europæisk forskningssamarbejde
  • Globalt forskningssamarbejde
  • Nordisk forskningssamarbejde
  • Internationale forskningsinfrastrukturer.

Endvidere indeholder publikationen en oversigt over ERA-Net i Det Frie Forskningsråd. Som en særlig service til interesserede forskere er der sidst i publikationen placeret en oversigt over opslag om støtte til internationalt samarbejde.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. februar 2013